Kalmarhemstudent Kalmarhem

Städare, sommar 2018

Kalmarhem söker dig som under sommaren vill arbeta med städning av Kalmarhems studentbostäder. Städningen består till stor del av städning av studentkök men också andra gemensamma studentutrymmen och studentbostäder. Kalmarhem arbetar efter mottot ”Helt & Rent, Tryggt & Snyggt” och strävar efter att skapa en positiv livsmiljö för människor i Kalmar kommun.

Din profil

Vi söker dig som är noggrann, gärna med städerfarenhet och som tycker om varierande uppgifter i ditt arbete. Det är viktigt att du är en person som bemöter våra kunder på ett trevligt och professionellt sätt. Du ska vara självgående och kunna ta eget ansvar för vad som behöver göras i fastigheterna. Du bör ha förmågan att planera ditt arbete på ett strukturerat sätt samtidigt som du har lätt att följa instruktioner, göra självständiga bedömningar och fatta beslut. B-körkort är ett krav. Vi ställer mycket höga krav på din ansvarskänsla och integritet eftersom du kommer i nära kontakt med våra kunder. 

Jobbet


Anställningen är en allmän visstidsanställning på grund av arbetsanhopning och sysselsättningsgraden heltid. Anställningen beräknas löpa från 2018-06-18 till 2018-08-31. Du ersätts med lön och villkor enligt kollektivavtal. 

Ansökan

Skicka din ansökan så snart som möjligt dock senast den 23 april. Ange tydligt vilken eller, om du söker flera, vilka tjänster du söker. Bifoga CV och personligt brev och skicka din ansökan till melinda.jonsson@kalmarhem.se 
 

Kontakt

Vid frågor vänligen kontakta arbetsledare Ola Eliasson på telefon 0480-44 75 83.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

 

 

Kalmarhem AB är ett kommunägt bostadsbolag som bygger, förmedlar och förvaltar bostäder i Kalmar kommun.

Totalt har vi ca 4 900 lägenheter varav ca 1 100 är studentlägenheter.

Bolaget omsätter ca 330 Mkr och vi är ca 50 medarbetare.

Kalmarhem är en central aktör i kommunens utveckling och ska leverera 75 nya lägenheter per år.

Vi ska erbjuda människor som bor i eller vill flytta till Kalmar goda bostäder i bra miljöer och till rimliga kostnader. Kalmarhem har ett särskilt ansvar för att ordna bostäder till studerande, liksom andra grupper med särskilda behov.