Kalmarhemstudent Kalmarhem

Reparatörer, sommar 2018

Kalmarhem söker dig som under sommaren vill arbeta med olika typer av reparationer i Kalmarhems fastighetsbestånd. Reparationerna omfattar arbete i och kring fastigheterna men även hemma hos kund. Kalmarhem arbetar efter mottot Helt & Rent, Tryggt & Snyggt och strävar efter att skapa en positiv livsmiljö för människor i Kalmar kommun.

Din profil

Du är händig och tycker om varierande uppgifter i ditt arbete. Du har goda kunskaper inom el-, snickeri- och/eller VVS-området. Du ska vara självgående, kunna ta eget ansvar och planera ditt arbete på ett strukturerat sätt samtidigt som du har lätt att följa instruktioner. Det är viktigt att du är en person som bemöter våra kunder trevligt och professionellt. Vi ställer höga krav på din ansvarskänsla och integritet då du som reparatör kommer i nära kontakt med våra kunder. B-körkort är ett krav och kan du köra med släp är det en merit.

Jobbet


Anställningarna är vikariat som beräknas löpa från 2018-06-18 till 2018-08-17 och sysselsättningsgraden heltid. Du ersätts med lön och villkor enligt kollektivavtal.

Ansökan

Skicka din ansökan så snart som möjligt dock senast den 30 april. Ange tydligt vilken eller vilka tjänster du söker. Bifoga CV och personligt brev och skicka din ansökan till melinda.jonsson@kalmarhem.se.
 

Kontakt

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Niclas Ohlslöf på telefon 0480-44 75 13.

 VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

 

 

Kalmarhem AB är ett kommunägt bostadsbolag som bygger, förmedlar och förvaltar bostäder i Kalmar kommun.

Totalt har vi ca 4 900 lägenheter varav ca 1 100 är studentlägenheter.

Bolaget omsätter ca 330 Mkr och vi är ca 50 medarbetare.

Kalmarhem är en central aktör i kommunens utveckling och ska leverera 75 nya lägenheter per år.

Vi ska erbjuda människor som bor i eller vill flytta till Kalmar goda bostäder i bra miljöer och till rimliga kostnader. Kalmarhem har ett särskilt ansvar för att ordna bostäder till studerande, liksom andra grupper med särskilda behov.