Kalmarhemstudent Kalmarhem

Våra studentområden

Karta
 

Oxhagen

Oxhagen ligger ungefär två kilometer nordväst om centrum. Det är en trivsam stadsdel med lekplatser, skola och nära till köpcentrum med bland annat stormarknad, apotek och bowlinghall.
Områdesbild
 
Stäng
 

Norrliden

Stadsdelen Norrliden ligger cirka fem kilometer norr om centrum. Området har en familjär miljö med lekplatser, skola, affär, bibliotek och idrottshall endast stenkastet bort.
Områdesbild
 
Stäng
 

Bremerlyckan

På Bremerlyckan bor du i en fantastisk miljö. Här har du centrum, stadsparken med slottet och mycket annan kultur alldeles inpå knutarna.
Områdesbild
 
Stäng
 

Getingen

Stadsdelen Getingen är ett tryggt och familjärt område. Här har du nära till natur och gångstigar som kan ta dig ner till havet och utsikten över Kalmarsund.
Områdesbild
 
Stäng
 

Stensberg

Stensberg ligger på södra området i Kalmar, två kilometer från centrum. Här bor du nära Länssjukhuset och intill en vacker park med lekplats och bollplan.
Områdesbild
 
Stäng
 

Falkenberg

Falkenberg är en mysig stadsdel som ligger tre kilometer från centrum. Här bor du i ett populärt område nära till bad och rekreationsområde.
Områdesbild
 
Stäng
 

Sandås

Sandås är en gammal stadsdel en kilometer sydväst om centrum. Här bor du i närheten av två affärscentrum och stadskärnan med hela dess kommersi­ella utbud av butiker, restauranger och caféer.
Områdesbild
 
Stäng
 

Malmen

Här bor du i stadskärnan med ett stort utbud av butiker, restauranger och caféer runt hörnet. Stadsdelen Malmen ligger nära Linnéuniversitetet, sporthallen och universitetsbiblioteket.
Områdesbild
 
Stäng
 
Karta