Kalmarhemstudent Kalmarhem

Våra områden

Karta
 

Stensö

Med ett fantastiskt läge i attraktiva stadsdelen Stensö, nära till såväl friluftsliv som Länssjukhuset, bor du i ett lugnt och populärt bostadsområde enbart två kilometer söder om Kalmar centrum.
Områdesbild
 
Stäng
 

Funkabo

Stadsdelen Funkabo är ett trivsamt område som ligger tre kilometer norr om centrum.
Områdesbild
 
Stäng
 

Rinkabyholm

Lugna och barnvänliga Rinkabyholm ligger cirka sju kilometer söder om Kalmar. I centrala Rinkabyholm finns affär och pizzeria. Här finns även skola, förskola och fritids.
Områdesbild
 
Stäng
 

Norrgårdsgärdet

Norrgårdsgärdet, ligger någon kilometer norr om Kalmar centrum med hela dess kommersiella utbud av butiker, restauranger och caféer, där det även finns vårdcentral och skolor.
Områdesbild
 
Stäng
 

Norrliden

Stadsdelen Norrliden ligger cirka fem kilometer norr om centrum. Området har en familjär miljö med lekplatser, skola, affär, bibliotek och idrottshall endast stenkastet bort.
Områdesbild
 
Stäng
 

Tegelviken

Tegelviken ligger tre kilometer sydväst om centrum. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område nära till bad och rekreationsområde.
Områdesbild
 
Stäng
 

Lindsdal

Lindsdal är ett lugnt och trivsamt samhälle tio kilometer norr om Kalmar centrum.
Områdesbild
 
Stäng
 

Sandås

Sandås är en gammal stadsdel en kilometer sydväst om centrum. Här bor du i närheten av två affärscentrum och stadskärnan med hela dess kommersi­ella utbud av butiker, restauranger och caféer.
Områdesbild
 
Stäng
 

Getingen

Stadsdelen Getingen är ett tryggt och familjärt område. Här har du nära till natur och gångstigar som kan ta dig ner till havet och utsikten över Kalmarsund.
Områdesbild
 
Stäng
 

Malmen

Här bor du i stadskärnan med ett stort utbud av butiker, restauranger och caféer runt hörnet. Stadsdelen Malmen ligger nära Linnéuniversitetet, sporthallen och universitetsbiblioteket.
Områdesbild
 
Stäng
 

Ljungbyholm

Stadsdelen Ljungbyholm är ett familjärt samhälle drygt 15 kilometer söder om Kalmar. Här finns ett centrum med butiker, frisör och pizzeria. Det finns även skola, hälsocentral och tandläkare.
Områdesbild
 
Stäng
 

Smedby

Lugna, trivsamma Smedby ligger tio kilometer väster om Kalmar centrum. Det finns matbutik, vårdcentral och apotek, flera förskolor och grundskola.
Områdesbild
 
Stäng
 

Oxhagen

Oxhagen ligger ungefär två kilometer nordväst om centrum. Det är en trivsam stadsdel med lekplatser, skola och nära till köpcentrum med bland annat stormarknad, apotek och bowlinghall.
Områdesbild
 
Stäng
 

Stensberg

Stensberg ligger på södra området i Kalmar, två kilometer från centrum. Här bor du nära Länssjukhuset och intill en vacker park med lekplats och bollplan.
Områdesbild
 
Stäng
 

Ängö

På populära Ängö bor du i ett lugnt och trivsamt område, bara ett stenkast från sta­dens centrum, nära till all service och nöje.
Områdesbild
 
Stäng
 

Kvarnholmen

Stadsdelen Kvarnholmen ligger mitt i stadens centrum och har en väl utbyggd samhällsservice. På gångavstånd finns stadens kommersiella utbud av butiker och restauranger.
Områdesbild
 
Stäng
 

Varvsholmen

Attraktivt boende i ett unikt läge! På Varvsholmen har vi moderna lägenheter med en fantastisk havsutsikt från balkongen.
Områdesbild
 
Stäng
 
Karta